7/19/2017

El 30 de juliol arrenca el JazStiu 2017

Del 30 de juliol al 2 d’agost Argelaguer acollirà el primer campus de jazz. Es tracta d’una escola d’estiu dedicada a la música improvisada en sessions de grup que, per seguir la tradició del municipi, tindrà el violí com a un dels instruments referencials. Diàriament es faran tallers de percussió corporal, d'instruments, veu inclosa, i el curs central d'improvisació. El professorat està encapçalat per noms prou coneguts com Christoph Mallinger, Lu Arroyo i Andrea Motis.

Les inscripcions estan obertes i encara queden places, que són limitades. Per inscriure's cal omplir aquest FORMULARI que també es troba a l'adreça web on hi ha tota la informació detallada: https://jazstiu.blogspot.com.

Però, a més dels tallers, el JazStiu també comptarà amb concerts gratuïts, el primer dels quals tindrà lloc diumenge 30 de juliol, a 2/4 de 10 del vespre, a l’Era de la Rectoria d’Argelaguer, a càrrec del quintet format pel mateix Christoph Mallinger (violí i veu), Andrea Motis (trompeta i veu), Dani Pérez (guitarra), Martin Heinzle (contrabaix) i Esteve Pi (bateria) i s’inclourà dins la programació d’estiu a la fresca d’Argelaguer. El dilluns 31, a la mateixa hora, hi haurà una jam session a l’Era de la Rectoria i dimarts 1 d’agost, també a 2/4 de 10 del vespre la formació garrotxina Trujazz XL oferirà un concert al bar-piscina de Tortellà. Finalment, el dimecres 2 d’agost tindrà lloc el concert de final del curs amb l’actuació d’alumnes i professors i, tot seguit, un dinar de cloenda al pavelló d’Argelaguer, del que cal fer inscripció prèvia.

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich