7/10/2017

Argelaguer i Tortellà acullen un camp d'estiu d'improvisació

Argelaguer i Tortellà acullen per primer cop conjuntament un Campus de Cultura, el jazStiu 2017.
Una escola d'estiu dedicada a la música improvisada en sessions de grup. Aquest és l'enllaç al formulari d'inscripcions
En aquesta primera edició ens centrarem en el llenguatge jazzístic, prenent el violí com un dels seus instruments referencials.
El campus s'inaugurarà el diumenge 30 de juliol a 2/4 de 10 del vespre amb un concert a l'Era de la Rectoria d'Argelaguer a càrrec del quintet format per:

- Christoph Mallinger (violí i veu)
- Andrea Motis (trompeta i veu)
- Dani Pérez (guitarra)
- Martin Heinzle (contrabaix)
- Esteve Pi (bateria)

Aquest concert està inclòs dins la programació d'estiu a la fresca d'Argelaguer.
El curs comença el dilluns 31 de juliol.
Cada dia obrirem amb una sessió de percussió corporal d'una hora i mitja, a càrrec de Lu Arroyo, amb aquests continguts.
Continuarem amb el curs d'improvisació de tres hores diàries, impartit pel tàndem Christoph Mallinger & Andrea Motis, amb el suport de Joan Tomàs.

L'estona de dinar és lliure, amb possibilitat de trobades informals. Hi haurà també un pacte amb el Bar Piscina de Tortellà.
Les tardes de dilluns i dimarts de 4 a 6 hi haurà tallers d'instrument (violí, veu, instruments de vent. i altres que s'aniran concretant a partir de la demanda generada)
El vespre del dilluns es farà la primera jam session del Campus, a la Plaça de la Generalitat d'Argelaguer. Qui vulgui participar es recomana que es posi en contacte amb l'organització abans.

Dimarts 1 d'agost a les 10 del vespre s'oferirà un concert gratuït a l'Espai Cúpula del Bar Piscina de Tortellà amb el grup garrotxí TruJazz XL.
Dimecres al migdia hi haurà una jam/vermut de cloenda dels curs amb els alumnes i professors, i acabarem amb un dinar popular que requereix inscripció prèvia, sense descartar la opció de portar-se la carmanyola.

Esperem que ens acompanyeu aquest 4 dies a la Vall del Llierca. Hi ha diverses opcions d'allotjament i possibilitat d'acampar al costat del pavelló.

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich