2/17/2017

Els espanyols mantindran Urdangarin amb 3000€ mensuals perquè visqui a Suïssa

Després de l'enrenou causat per l'absolució de la infanta, la posada en llibertat d'Iñaki Urdangarín sense fiança i amb el permís per residir indefinidament a Suïssa, semblava que tot estava ja dit i res podia enfurismar més a l'opinió pública, que se sent enganyada i molt lluny de la dita "la justícia és igual per a tots".

No obstant això, una altra volta de rosca és possible, i és que s'ha sabut arran de la lectura de la sentència judicial completa amb tota la seva lletra petita, que Iñaki rebrà una paga de 3.000 euros al mes durant tot el temps que estigui residint a Suïssa i l'espera del dictamen del Tribunal Suprem.

El motiu, segons resa la sentència, per compensar l'absència d'ingressos i la incomoditat d'haver hagut de marxar a un altre país fugint de la persecució pública a la qual es veuria sotmès si hagués continuat residint a Espanya. Amb aquesta paga es cobreixen les seves despeses mínimes a Suïssa, així com els de la família, i es compensa el dany causat per la situació inevitable d'espera de la sentència final.

traduït de http://haynoticia.es/urdangarin-tendra-una-paga-suiza-gastos/

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich