6/28/2013

II Fandango a Can Batlló (barri de La Bordeta, Sants, BCN)

El dissabte 6 de juliol se celebrarà el segon Fandango jarocho a l'antic recinte industrial de Can Batlló, un espai cedit per l'Ajuntament de Barcelona als veïns de la Bordeta com a centre cultural. La festa serà de les nou del vespre fins a la 1 de la matinada. Aquesta tradició és originària del sud de l'Estat de Veracruz, al Golf de Mèxic.

l·lustració: Pedro Strukelj
En un fandango conviuen música, ball, vers i improvisació, amb menjars i begudes. Una música que es desprèn del barroc ibèric en la seva combinació amb les tradicions indígenes i afroamericanes i que està relacionada amb el "son" d'altres comunitats rurals mexicanes, el gènere cubà i d'altres caribenys, però també amb la música llanera de Veneçuela i Colòmbia.

Can Batlló amb els seus carrers interiors ofereix unes condicions ideals per a aquest tipus de festa amb música acústica a l'aire lliure, al final del dia. Hi haurà una tarima per ballar zapateado i l'Espai de Creació Musical de Can Batlló oferirà begudes per finançar part de les obres d'adequació del futur auditori.

Hi haurà tamales!

El primer Fandango es va realitzar fa just un any i va ser molt sonat! Us convidem a tot@s, feu-ho córrer.

Can Batlló, c/ Constitució 19, Barcelona
Barri de la Bordeta, a Sants. 
Metro Plaça de Sants. Línies 1 i 5
Final de la línia de bus 91, que surt de la Virreina (Rambles)


Entrada lliure


de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich