5/02/2012

COMUNICAT DE PREMSA DEL 1R #NOVULLPAGAR POPULAR

La Plataforma #Novullpagar Prou Peatges celebra la participació massiva  de milers de catalans al primer #novullpagar popular i exigeix a Abertis i al Govern de CiU el desmantellament dels peatges a Catalunya.

Per la Plataforma: “Els catalans hem enriquit Abertis durant 43 anys, hem pagat desenes de vegades els costos dels peatges i ara pertoca a Abertis i al govern de CiU el desmantellament de tots els peatges de Catalunya.

La Plataforma #Novullpagar Prou Peatges felicita el poble de Catalunya pel seu coratge i celebra que Abertis hagi aixecat les barreres d’alguns peatges. D’aquesta manera constatem queAbertis ha esgotat tota possibilitat de tramitar multes il·legals. Contra qui? Contra els que passaven perquè la mateixa concessionària ha aixecat les barreres? Contra els que han passat abans? Els de després? Els de la setmana passada? Els de demà?Exigim que Abertis  deixi de fer el ridícul i deixi de prendre els diners dels catalans i comenci a desmantellar els peatges de Catalunya.

Agraïm el poble de Catalunya i els representants del poble al Parlament i als Ajuntaments que ens han fet costat. Ara bé, denunciem la hipocresia d’aquell/a diputat/da (tots excepte els de SI) que ha participat per fer-se la foto del #novullpagar popular mentre el poble de Catalunya encara els paga els peatges i els pàrquings d’Abertis a través del Teletac del Parlament que encara no han tornat.

Hem arribat al punt de no retorn, avui, demà i fins que no es desmantellin els peatges a Catalunya, tots els catalans i les catalanes hem de continuar dient #novullpagar. Demà anunciarem la propera convocatòria del 2n #novullpagarpopular.

Visca Catalunya Lliure

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich