2/01/2012

Defensem l'escola en català!


Els mitjans de comunicació informen que la sentència definitiva contra la immersió lingüística en català està a punt fer-se pública.
Les dates són significatives ja que, passats els processos electorals que afectaven Catalunya, el PP considera que ha arribat l’hora d’acabar amb la llengua catalana a l’escola, un dels pilars de la nostra condició de nació. A més, podran treure’n rendiment polític de cara a les properes autonòmiques d’Andalusia i els serveix per tapar les polítiques de retallades socials.
Aquesta situació evidencia que la sentència judicial serà una sentencia eminentment política. No podem quedar-nos de braços plegats davant d’aquesta situació.
Per dignitat amb nosaltres mateixos i amb la nostra llengua hem de dir prou i des de l’Associació Escola en Català estem preparant mobilitzacions per respondre-hi adequadament. En els propers dies us n’informarem.
Cal que blindem el nostre sistema d’immersió lingüística per llei. Ajuda’ns a recollir signatures per a fer la petició al Parlament que el català sigui blindat per Llei com a única llengua vehicular a l’escola.
Fes-te voluntari omplint el formulari del web:www.escolaencatala.cat

Si us plau, reenvia aquest correu a tots els teus contactes.
T’adjuntem el díptic informatiu on expliquem amb més detall els objectius de la campanya. Si ja t’has fet voluntari i vols col·laborar, i encara no ens hem posat en contacte amb tu, ens pots escriure a info@escolaencatala.cat
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada al fitxer i també rectificar-la, cancel•lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic info@escolaencatala.cat.

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich