5/23/2010

Estarem a L'escola de la festa a Llívia

Segueixen obertes les inscripcions i encara hi ha places per les escoles d'Estiu de cultura popular.

L’ESCOLA DE LA FESTA 2010 (13è Campus de Cultura Popular i Tradicional) s'esdevé a Llívia (Cerdanya) de l'11 al 16 de juliol.

A més de participar en l'orquestrina del Campus la Núria Lozano (La Carrau), Francesc Tomàs, Panxito (Sol i Serena), en Jordi Fusté i en Sergi Molina (Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries) formen l'equip docent del curs de música "banda sonora de la festa".


Descripció: Sense música no pot haver-hi festa. És per això que et proposem participar en aquest curs, pensat per fer la banda sonora de l’Escola de la Festa i posar música en viu a totes les seves activitats. Si toques algun instrument, porta’l. Si cantes, posa-hi la veu. Sigui quin sigui el teu nivell, et convidem a dibuixar amb nosaltres el paisatge musical de Llívia 2010.

*L’alumne ha d’especificar en el moment d’inscriure’s l’instrument o instruments que portarà (la veu es considera un instrument), així com el seu nivell (en una escala de 0 a 3 segons si és més baix o més elevat). En funció d’aquestes dades s’assignarà l’alumne al curs 1 o 2.

Consulta els programes i l’oferta d’allotjaments, que enguany presenta possibilitats més econòmiques en tenda de campanya i en bungalow, a més de la ja habitual en hotels.

Més informació: www.escolesfestcat.cat

info@escolesfestcat.cat

tel. 93 113 21 21

Cap comentari:

de més verdes en maduren

Avisos de Facebook de Francesc Tomàs Aymerich