5/24/2010
5/23/2010
Estarem a L'escola de la festa a Llívia
Segueixen obertes les inscripcions i encara hi ha places per les escoles d'Estiu de cultura popular.
L’ESCOLA DE LA FESTA 2010 (13è Campus de Cultura Popular i Tradicional) s'esdevé a Llívia (Cerdanya) de l'11 al 16 de juliol.
A més de participar en l'orquestrina del Campus la Núria Lozano (La Carrau), Francesc Tomàs, Panxito (Sol i Serena), en Jordi Fusté i en Sergi Molina (Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries) formen l'equip docent del curs de música "banda sonora de la festa".
Descripció: Sense música no pot haver-hi festa. És per això que et proposem participar en aquest curs, pensat per fer la banda sonora de l’Escola de la Festa i posar música en viu a totes les seves activitats. Si toques algun instrument, porta’l. Si cantes, posa-hi la veu. Sigui quin sigui el teu nivell, et convidem a dibuixar amb nosaltres el paisatge musical de Llívia 2010.
*L’alumne ha d’especificar en el moment d’inscriure’s l’instrument o instruments que portarà (la veu es considera un instrument), així com el seu nivell (en una escala de 0 a 3 segons si és més baix o més elevat). En funció d’aquestes dades s’assignarà l’alumne al curs 1 o 2.
Consulta els programes i l’oferta d’allotjaments, que enguany presenta possibilitats més econòmiques en tenda de campanya i en bungalow, a més de la ja habitual en hotels.
Més informació: www.escolesfestcat.cat
tel. 93 113 21 21
5/17/2010
Crònica de la caravana catalana al Marroc / Sant Jordi 2010
En Pere Pau, en Panxito i la Montserratona han participat enguany en aquesta iniciativa de l'Associació Franca Méditerrani-Pays Catalans, amb seu a Catalunya Nord. Els altres artistes presents han estat Samir i Neus Dalmau. La Maite Barcons també estava convocada però al darrer moment per un problema de salut es va haver de quedar a casa.
La Caravana Catalana és un concepte original que neix el 2007 amb el propòsit de lligar gent, creadors, artistes, empreses i territoris dels dos bàndols del Mediterrani i especialment entre Catalunya (nord i sud) i els països del Magrib amb Marroc.
Els lligams històrics i culturals son propicis a fomentar aquests intercanvis a partir de la societat civil.
Concretament, tres caravanes surten cada any de Perpinyà portant artistes (musics, poetes, escriptors, pintors, artistes plàstics i animadors culturals) a Algèria per trobar-se amb altres artistes, institucions publiques i privades.
La cultura és considerada com una porta d'entrada per millorar el coneixement mutu entre els pobles, reflexionar sobre col·laboracions i oportunitats que poden tocar altres camps socials com l'econòmic. Per això cada caravana s'articula al voltant de manifestacions culturals
eclèctiques i trobades econòmiques amb empresaris, escoles de formació,càmeres de comerç. Aquesta inquietud es manifesta també en la Diada de Mediterrani organitzada cada any al mes de desembre a Perpinyà.
Etiquetes de comentaris:
Crònica,
La Criatura Verda
Subscriure's a:
Missatges (Atom)